Japán szívesen ad a szakéjából!
Pedig a japánok évek óta dolgoznak a szaké nemzetközi hírnevének öregbítésén.
Pedig a japánok évek óta dolgoznak a szaké nemzetközi hírnevének öregbítésén.
Mit ittak régen a gyerekek a búcsúban? Hát persze, hogy márcot!
Ettől a lapszámtól a szellem is jóllakik.
Sok mindenre bevetették, mielőtt a magyarországi konyha alapköve lett.
Esterházyék már tudták, mi a jó: Burgenland borai és ételei pár óra alatt meggyőznek.
Pedig a japánok évek óta dolgoznak a szaké nemzetközi hírnevének öregbítésén.
Mit ittak régen a gyerekek a búcsúban? Hát persze, hogy márcot!
Ettől a lapszámtól a szellem is jóllakik.
Sok mindenre bevetették, mielőtt a magyarországi konyha alapköve lett.
Esterházyék már tudták, mi a jó: Burgenland borai és ételei pár óra alatt meggyőznek.