Takács Hajnalka dietetikus receptje
2018. február 22.- 20 dkg érett banán
- 5 dkg mandulavaj
- 1 dkg natúr kakaópor
- 3 dkg aprított brazil dió
- egy csipet fahéj
banán , mandulavaj , fahéj , brazil dió , kakaópor
banán , mandulavaj , fahéj , brazil dió , kakaópor

Szerző: A debreceni Grillakadémia
Fogás: kenyerek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Tóth Ágnes
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Nehéz

Szerző: Forster Zoltán
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

A püspökkenyér igazi karácsonyi csemege, és igazán nem bonyolult elkészíteni.
Szerző: Kovács Tibor, „Pepe” pékmester
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű

Szerző: Lutz Lajos
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű