Receptek

Grillen sült sajt és minipadlizsán

Kalla Kálmán receptje

2021. június 27.
  • 4 db minipadlizsán
  • 4 szelet grillezni való sajt
  • 2 db paradicsom
  • 3 ek kacsazsír vagy olaj
  • só, frissen őrölt bors
ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Legkönnyebb

A minipadlizsánokat félbevágjuk, megsózzuk, borsozzuk, és a vágott felüket megkenjük kacsazsírral. A paradicsomokkal ugyanígy járunk el. A sajtot csak a kacsazsírral kenjük meg.

Forró grill-lapon először a padlizsánokat sütjük meg, majd a paradicsomokat és a sajtokat.


Együtt tálaljuk forrón a sajtot és a zöldségeket.
A padlizsánt meglocsoljuk kevés tökmagolajjal. 


sajt , paradicsom , minipadlizsán , kacsazsír

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra