Zakar Kata receptje
2018. június 18.- 1 db kacsamell
- 20 dkg fekete rizs
- 2 db sárgabarack
- levendula
- földimogyoró
- cickafark

fekete rizs , kacsamell , levendula , sárgabarack , földimogyoró , cickafark
fekete rizs , kacsamell , levendula , sárgabarack , földimogyoró , cickafark
Szerző: Frideczky András
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Ötvös Zsuzsanna
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz
Íme egy remek hideg előétel a karácsonyi ünnepekre, illetve az adventi vendégváráshoz.
Szerző: Katkó Kriszta, az Alkimista Kulináris Műhely séfjének
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Könnyű
Szerző: A Mandula Étterem
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Lehet a töltött káposztát máshogy is elkészíteni! Íme egy recept Maki Stevenson édesanyjától.
Szerző: Maki Stevenson
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz