Tivadar György receptje
2018. június 22.- 4 db kacsacomb
- 1 kg kacsazsír
- 1 fej fokhagyma
- 2 fej vöröshagyma
- 1 tk fekete egész bors
- 5 db babérlevél
- 1 db citrom
- 4 db fürjtojás
- 1 doboz retekhajtás
- 1/2 dl olívaolaj
- só

Szerző: Küronya Márk és Litauszki Zsolt
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Varjú Viktor
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kocsis Regina
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Elek Balázs
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Domačija Šajna Étterem (Sezana, Szlovénia)
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű