Tivadar György receptje
2018. június 22.- 4 db kacsacomb
- 1 kg kacsazsír
- 1 fej fokhagyma
- 2 fej vöröshagyma
- 1 tk fekete egész bors
- 5 db babérlevél
- 1 db citrom
- 4 db fürjtojás
- 1 doboz retekhajtás
- 1/2 dl olívaolaj
- só

Szerző: Horváth Szilveszter
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Tejszín vagy vaj helyett nyers, friss avokádót is használhatunk.
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Segal Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb
Készítsünk otthon farsangi koktélokat!
Szerző: Kocsis Tamás bartender
Fogás: italok
Nehézség: Legkönnyebb