Tivadar György receptje
2018. június 22.- 4 db kacsacomb
- 1 kg kacsazsír
- 1 fej fokhagyma
- 2 fej vöröshagyma
- 1 tk fekete egész bors
- 5 db babérlevél
- 1 db citrom
- 4 db fürjtojás
- 1 doboz retekhajtás
- 1/2 dl olívaolaj
- só

Szerző: Varga J. Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Molnár László
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!

Szerző: Kozma Péter
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű

A Magyar Konyha magazin 2023. áprilisi lapszámának címlapfinomságát nyújtjuk most át.
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz