Tivadar György receptje
2018. június 22.- 4 db kacsacomb
- 1 kg kacsazsír
- 1 fej fokhagyma
- 2 fej vöröshagyma
- 1 tk fekete egész bors
- 5 db babérlevél
- 1 db citrom
- 4 db fürjtojás
- 1 doboz retekhajtás
- 1/2 dl olívaolaj
- só

A magyarok kedvenc indiai étele.
Szerző: Indigo Étterem
Fogás: főételek
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Horváth Szilveszter
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Borbás Marcsi
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bittera Dóra–Molnár B. Tamás
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Lőrincz György
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz