Kitzinger Szonja Fotó: River Diva, Bielik István
2025. szeptember 29.Egy hajóban eveznek, immár a River Diván. Tóth Pál és Moldován Viktor együtt szeli a habokat.
Moldován Viktor, a világot megjárt séf, aki Japánban több mint egy évtizeden át képviselte a magyar konyhát, majd a Gundel executive chefjeként bizonyított, mostantól a River Díva konyháját vezeti Tóth Pál mellett.
Tóth Pál
Tóth Pál négy évig volt a Kővirág, majd két és fél évig a szegedi Alabárdos séfje, 2 éve pedig a szilárd talajt imbolygóra cserélte, ugyanis a folyami hajózás világában talált új kihívást. A River Diva a legmodernebb hajó, ami a Duna habjait szeli. Ez egy rendezvény hajó, 350 ülő és 550 állóhellyel, illetve 3 konyhával, a legizgalmasabb a hajó gyomrában van, innen küldik fel az ételeket egy kilencméteres, hidraulikus pulton keresztül.