Vidák László receptje
2019. május 21.- 1/2 kg fehér spárga
- 1 fej vöröshagyma
- 1 db burgonya
- 1 db citrom
- 4 db tojás
- 15 dkg vaj
- 2 dl tejszín
- só, cukor ízlés szerint

spárga , vöröshagyma , burgonya , citrom , tojás , vaj , tejszín
spárga , vöröshagyma , burgonya , citrom , tojás , vaj , tejszín
Vajas pirítóssal, kaláccsal vagy croissant-nal isteni, de húsokat is bolondíthatunk vele.
Szerző: Saly Noémi
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű
Szerző: Horváth Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Pillók Attila
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz