Vidák László receptje
2019. május 21.- 1/2 kg fehér spárga
- 1 fej vöröshagyma
- 1 db burgonya
- 1 db citrom
- 4 db tojás
- 15 dkg vaj
- 2 dl tejszín
- só, cukor ízlés szerint

spárga , vöröshagyma , burgonya , citrom , tojás , vaj , tejszín
spárga , vöröshagyma , burgonya , citrom , tojás , vaj , tejszín
Szerző: Pesti István
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Andriska István
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Egészséges és finom, ráadásul szezonja is van.
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Könnyű
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Száraz Zsuzsanna
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű