Vidák László receptje
2019. május 21.- 1/2 kg fehér spárga
- 1 fej vöröshagyma
- 1 db burgonya
- 1 db citrom
- 4 db tojás
- 15 dkg vaj
- 2 dl tejszín
- só, cukor ízlés szerint
spárga , vöröshagyma , burgonya , citrom , tojás , vaj , tejszín
spárga , vöröshagyma , burgonya , citrom , tojás , vaj , tejszín

Szerző: Palágyi Eszter
Fogás: előételek
Nehézség: Nehéz

A karácsonyi desszerthez készítsünk fagylaltot, jelen esetben birsalmából.
Szerző: Frideczky András
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű

Téli kedvencünk tele kollagénnel.
Szerző: Jahni László
Fogás: előételek
Nehézség: Ki kell próbálnia!

Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Pohner Ádám
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Közepesen nehéz