Rosenstein Tibor receptje
2012. november 9.- 1 db 4–5 kg-os liba
- 2 fej vöröshagyma
- 1 fej fokhagyma
- 3 db birsalma
- 1 kis üveg gesztenyeméz
- só, bors, majoránna
liba , vöröshagyma , fokhagyma , birsalma , gesztenyeméz , majoranna
liba , vöröshagyma , fokhagyma , birsalma , gesztenyeméz , majoranna

Szerző: Gyurik Gábor
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!

A tokaji édes borok harmonizálnak a kacsamájból készült ételekkel.Válasszon hozzá sárgamuskotályt!
Szerző: Tivadar György
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Segal Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Kurunczi József
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Ki kell próbálnia!

Fonott kalácsból készült, ünnepi étel, mákos töltelékkel és rengeteg vaníliasodóval.
Szerző: Farkas Richárd, a Penny séfje
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Közepesen nehéz