Jahni László receptje
2012. június 18.- 20 dkg fogasfilé
- 20 dkg friss zsenge tök
- 1/4 db citrom leve
- 3-4 szál kapor
- 1 db salátalevél
- Bertolli olaj
- só
tök , fogasfilé , citrom , kapor , salátalevél , Bertolli olaj
tök , fogasfilé , citrom , kapor , salátalevél , Bertolli olaj

Szerző: Zoboki Zoltán
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű

Szerző: Herczeg Gabriella
Fogás: köretek
Nehézség: Legkönnyebb

Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Kecskeméti Krisztián, Kovács Sándor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

A BiB Gourmand elismerésben részesült iszkor Étterem receptje.
Szerző: Pohner Ádám (Iszkor)
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Ki kell próbálnia!