Jahni László receptje
2012. június 18.- 20 dkg fogasfilé
- 20 dkg friss zsenge tök
- 1/4 db citrom leve
- 3-4 szál kapor
- 1 db salátalevél
- Bertolli olaj
- só

tök , fogasfilé , citrom , kapor , salátalevél , Bertolli olaj
tök , fogasfilé , citrom , kapor , salátalevél , Bertolli olaj
Szerző: Wolf András
Fogás: sütemények
Nehézség: Legkönnyebb
Igazi ínyencség a Gasztroangyaltól!
Szerző: A sűrűje 2. című könyvből Borbás Marcsi
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Varga J. Viktor
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Segal Viktor
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Fülöp Zoltán
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű