Jahni László receptje
2012. június 18.- 20 dkg fogasfilé
- 20 dkg friss zsenge tök
- 1/4 db citrom leve
- 3-4 szál kapor
- 1 db salátalevél
- Bertolli olaj
- só
tök , fogasfilé , citrom , kapor , salátalevél , Bertolli olaj
tök , fogasfilé , citrom , kapor , salátalevél , Bertolli olaj
Szerző: Ifj. Tóth József
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Fördős Zé
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Ferge Attila
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Egészséges, könnyű ebéd lehet belőle ricottával, parmezánnal.
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű