Jahni László receptje
2012. június 18.- 20 dkg fogasfilé
- 20 dkg friss zsenge tök
- 1/4 db citrom leve
- 3-4 szál kapor
- 1 db salátalevél
- Bertolli olaj
- só

tök , fogasfilé , citrom , kapor , salátalevél , Bertolli olaj
tök , fogasfilé , citrom , kapor , salátalevél , Bertolli olaj
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: levesek
Nehézség: Nehéz
Sültek mellé kínáljuk, de markáns sajtokkal is remek.
Szerző: Segal Viktor
Fogás: savanyúság
Nehézség: Könnyű
Szerző: Stefan Gebhardt
Fogás: parfé/fagylalt
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Varga J. Viktor
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kovács Sándor és Kecskeméti Krisztián
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz