A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Kókuszos garnélarák

Bereznay Tamás receptje

2018. június 27.
  • 1 kg óriás garnéla
  • 1 dl kókusztej
  • 3 db lime
  • 20 dkg tengeri spárga
ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű
A rákot a hátánál megnyitjuk, a hasi részéről ollóval levágjuk a lábait. A kókusztejet az egyik lime levével elkeverjük, és ebben megforgatjuk a rákokat. Legalább egy órára hűtőbe tesszük, majd a cikkekre vágott lime-okkal együtt izzó grillrácson 3-4 perc alatt megsütjük, és a tengeri spárgával kínáljuk.




tengeri spárga , lime , kókusztej , óriás garnéla

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra