Veszely Attila és Kolonics Zoltán receptje
2020. augusztus 5.- 700 g tej (3,5%-os)
- 300 g magas zsírtartalmú tejszín
- 50 g akácméz
- 1 db vaníliarúd
- 400 g Callebaut étcsokoládé

tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé
tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé
Téli kedvencünk tele kollagénnel.
Szerző: Jahni László
Fogás: előételek
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Danyi Éva
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Rosario Simeoli
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű