Veszely Attila és Kolonics Zoltán receptje
2020. augusztus 5.- 700 g tej (3,5%-os)
- 300 g magas zsírtartalmú tejszín
- 50 g akácméz
- 1 db vaníliarúd
- 400 g Callebaut étcsokoládé

tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé
tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé
Szerző: Ráspi (Horváth József)
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Egyszerű, de varázslatos ízű - úgy omlik el a szájban, hogy sokáig emlékezni fogunk az élményre!
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Saly Noémi
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Legkönnyebb
Minden rizottó típusú ételre igaz: tálalni csak frissen szabad!
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz