Veszely Attila és Kolonics Zoltán receptje
2020. augusztus 5.- 700 g tej (3,5%-os)
- 300 g magas zsírtartalmú tejszín
- 50 g akácméz
- 1 db vaníliarúd
- 400 g Callebaut étcsokoládé

tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé
tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: levesek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Bakos Rebeka és Matus István
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Nehéz
Egészségkoktél a javából!
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: italok
Nehézség: Könnyű
Szerző: Horváth Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Mihályi László
Fogás: torták
Nehézség: Időigényes