Veszely Attila és Kolonics Zoltán receptje
2020. augusztus 5.- 700 g tej (3,5%-os)
- 300 g magas zsírtartalmú tejszín
- 50 g akácméz
- 1 db vaníliarúd
- 400 g Callebaut étcsokoládé
tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé
tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé

Szerző: Saly Noémi
Fogás: savanyúság
Nehézség: Könnyű

Nincs karácsony zserbó nélkül. Lássuk a receptet!
Szerző: Andrész Zoltán
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: kenyerek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Az Auguszt cukrászda (Fény utca)
Fogás: torták
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Barka Áron
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz