Veszely Attila és Kolonics Zoltán receptje
2020. augusztus 5.- 700 g tej (3,5%-os)
- 300 g magas zsírtartalmú tejszín
- 50 g akácméz
- 1 db vaníliarúd
- 400 g Callebaut étcsokoládé

tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé
tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé
Szerző: Bíró Lajos
Fogás: tészták
Nehézség: Még könnyebb
Szerző: Varju Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Mázás István
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Győrffy Árpád
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Tivadar György
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű