Hírek

Kitzinger Szonja

2025. március 25.

Kempinski Hotel Budapest , Bárdos Péter

Komoly múlttal a háta mögött lett Bárdos Péter a szálloda új Executive chefje.

Bárdos Péter Budapesten végezte szakmai tanulmányait és 2001-ben kezdte karrierjét Commis Chef pozícióban a Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapestben. Egy év elteltével csatlakozott a Kempinski Hotel Corvinus Budapest csapatához, mint Demi Chef de Partie.





Nemzetközi karrierje 2007-ben indult, amikor Európa egyik legnagyobb konferenciaszállodájában, a Hilton London Metropole-ban kezdett dolgozni. A hotel 1100 szobával, 35 bankett-teremmel és három bálteremmel rendelkezik, ahol alkalmanként egyszerre akár 3000 vendégnek is tányérszervizt tudtak nyújtani. A 13 év alatt, amelyet ott töltött, Péter lépésről lépésre haladt feljebb a ranglétrán, egészen Bankett Konyha Chef de Cuisine / Senior Sous Chef pozícióig.



Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Kapcsolódó cikkek

Recept ajánló