Ruprecht László receptje
2018. május 4.- 8 db kifli
- 300 g kakaós kalács
- 10 db tojás
- 1 l tej
- 150 g cukor
- 200 g darált dió
- 1 db citrom
- baracklekvár
- 80 g porcukor

dió , kifli , kalács , tojás , tej , citrom , baracklekvár , porcukor
dió , kifli , kalács , tojás , tej , citrom , baracklekvár , porcukor
Sikere van ítélve: mutatós, könnyű tészta, almás-diós töltelékkel, sajtmártással!
Szerző: Vidra Péter (Rózsakert étterem, Esztergom)
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Pillók Attila
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Tóth Péter agronómus
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Az Amade Kastélyszálló éttermének receptje.
Szerző: Bindics Imre és Czucz Péter
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Kerekes Sándor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz