Tivadar György receptje
2018. június 22.- 4 db kacsacomb
- 1 kg kacsazsír
- 1 fej fokhagyma
- 2 fej vöröshagyma
- 1 tk fekete egész bors
- 5 db babérlevél
- 1 db citrom
- 4 db fürjtojás
- 1 doboz retekhajtás
- 1/2 dl olívaolaj
- só

Aki a régi osztrák verzióra kíváncsi, megtalálja Emma asszony 1908-as szakácskönyvében.
Szerző: Készítette Bicsár Attila, Elizabeth David
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Bíró Lajos
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű

Szerző: Borbás Marcsi
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Bittera Dóra-Salamon Csaba
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű