Tivadar György receptje
2018. június 22.- 4 db kacsacomb
- 1 kg kacsazsír
- 1 fej fokhagyma
- 2 fej vöröshagyma
- 1 tk fekete egész bors
- 5 db babérlevél
- 1 db citrom
- 4 db fürjtojás
- 1 doboz retekhajtás
- 1/2 dl olívaolaj
- só
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/27/2018051215967-770x_.jpg?token=5e0bb55a02c0244e8f097cbd366b825c)
Szerző: Barna Ádám
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Bármelyiket is készítik, garantáltan óriási sikert lehet velük aratni.
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Időigényes
A saját készítésű grillkolbásszal bezsebelhetjük az elismeréseket!
Szerző: Sajben Csaba
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Tóth Pál
Fogás: előételek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz