Tivadar György receptje
2018. június 22.- 4 db kacsacomb
- 1 kg kacsazsír
- 1 fej fokhagyma
- 2 fej vöröshagyma
- 1 tk fekete egész bors
- 5 db babérlevél
- 1 db citrom
- 4 db fürjtojás
- 1 doboz retekhajtás
- 1/2 dl olívaolaj
- só

Szerző: Ifj. Tóth József
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Nehéz
Ezt a finom süteményt, bármilyen gyümölccsel kipróbálhatják!
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Időigényes
Szerző: Kerekes Sándor
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szabad tűzön sütve, cserépedényben készítve még finomabb!
Szerző: Stoller Márton
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű