Tivadar György receptje
2018. június 22.- 4 db kacsacomb
- 1 kg kacsazsír
- 1 fej fokhagyma
- 2 fej vöröshagyma
- 1 tk fekete egész bors
- 5 db babérlevél
- 1 db citrom
- 4 db fürjtojás
- 1 doboz retekhajtás
- 1/2 dl olívaolaj
- só

Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Saly Noémi
Fogás: savanyúság
Nehézség: Könnyű

Szerző: Pataky Péter
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Őszi édesség.
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Ki kell próbálnia!