Nábelek Zsófia receptje
2018. november 6.- 60 dkg burgonya
- 50 g gesztenyeliszt
- 2 tk keményítő
- 10 g só
- 1 szál rozmaring
- 1 ek vaj
- 1 ek olívaolaj
- fekete bors

fekete bors , rozmaring , keményítő , burgonya , gesztenyeliszt , olívaolaj , vaj
fekete bors , rozmaring , keményítő , burgonya , gesztenyeliszt , olívaolaj , vaj
Szerző: Saly Noémi
Fogás: főételek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Heston Blumenthal
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Macsinka János megtanít minket erre a rendkívül finom fogásra.
Szerző: Macsinka János
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Tamás és Bittera Dóra
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Nagy Róbert
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű