Nábelek Zsófia receptje
2018. november 6.- 60 dkg burgonya
- 50 g gesztenyeliszt
- 2 tk keményítő
- 10 g só
- 1 szál rozmaring
- 1 ek vaj
- 1 ek olívaolaj
- fekete bors
fekete bors , rozmaring , keményítő , burgonya , gesztenyeliszt , olívaolaj , vaj
fekete bors , rozmaring , keményítő , burgonya , gesztenyeliszt , olívaolaj , vaj

Száraz Zsuzsanna receptje önmagáért beszél: néhány hozzávalóból így születik egy igazán különleges fogás.
Szerző: Száraz Zsuzsanna
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Tivadar György
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű