Nábelek Zsófia receptje
2018. november 6.- 60 dkg burgonya
- 50 g gesztenyeliszt
- 2 tk keményítő
- 10 g só
- 1 szál rozmaring
- 1 ek vaj
- 1 ek olívaolaj
- fekete bors

fekete bors , rozmaring , keményítő , burgonya , gesztenyeliszt , olívaolaj , vaj
fekete bors , rozmaring , keményítő , burgonya , gesztenyeliszt , olívaolaj , vaj
Szerző: Nábelek Zsófi
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófi
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kocsis Regina
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz