Nábelek Zsófia receptje
2018. november 6.- 60 dkg burgonya
- 50 g gesztenyeliszt
- 2 tk keményítő
- 10 g só
- 1 szál rozmaring
- 1 ek vaj
- 1 ek olívaolaj
- fekete bors

fekete bors , rozmaring , keményítő , burgonya , gesztenyeliszt , olívaolaj , vaj
fekete bors , rozmaring , keményítő , burgonya , gesztenyeliszt , olívaolaj , vaj
Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Szabó Julcsi és Manuela-Esther Kreissl-Sanchez
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Volenter István
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Gőzölgő nosztalgia.
Szerző: Mede Ádám
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Közepesen nehéz