Tivadar György receptje
2018. november 19.- 4 szelet libamáj
- 80 dkg körte
- 3 dl vörösbor
- 2 db fahéj
- 1 tsk szegfűszeg
- 2 db narancs
- 3 db csillagánizs
- 3 dkg gyömbér
- 10 dkg körtecsatni
- só, bors
csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj
csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj

Szerző: Zelenyánszkiné Judit
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Íme egy nyárbúcsúztató-őszköszöntő recept!
Szerző: Jahni László
Fogás: parfé/fagylalt
Nehézség: Könnyű

Szerző: Földi Ádám
Fogás: sütemények
Nehézség: Ki kell próbálnia!

Szerző: Készítette: Merczi Gábor, Gundel Károly
Fogás: előételek
Nehézség: Időigényes