Tivadar György receptje
2018. november 19.- 4 szelet libamáj
- 80 dkg körte
- 3 dl vörösbor
- 2 db fahéj
- 1 tsk szegfűszeg
- 2 db narancs
- 3 db csillagánizs
- 3 dkg gyömbér
- 10 dkg körtecsatni
- só, bors

csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj
csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj
Szerző: Segal Viktor
Fogás: saláták
Nehézség: Legkönnyebb
José Avillez, a portugál gasztroforradalom atyjának receptje.
Szerző: José Avillez
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Elek Balázs
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Saly Noémi
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Gaggan Anand
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz