Söptei Róbert receptje
2020. augusztus 1.- 40 dkg füstölt ponty filézve
- 10 dkg vaj
- 4 ek tejföl
- 1 ek mustár
- 1 db citrom kicsavart leve ízlés szerint
- csipetnyi fehér bors
- só ízlés szerint

füstölt ponty , vaj , tejföl , mustár , citrom leve
füstölt ponty , vaj , tejföl , mustár , citrom leve
Szerző: Zelenyánszkiné Judit
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Herczeg Gabriella
Fogás: levesek
Nehézség: Még könnyebb
Fonott kalácsból készült, ünnepi étel, mákos töltelékkel és rengeteg vaníliasodóval.
Szerző: Farkas Richárd, a Penny séfje
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Rosenstein Tibor
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű