Söptei Róbert receptje
2020. augusztus 1.- 40 dkg füstölt ponty filézve
- 10 dkg vaj
- 4 ek tejföl
- 1 ek mustár
- 1 db citrom kicsavart leve ízlés szerint
- csipetnyi fehér bors
- só ízlés szerint
füstölt ponty , vaj , tejföl , mustár , citrom leve
füstölt ponty , vaj , tejföl , mustár , citrom leve

Szerző: Balatoni Brigitta
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű

Szerző: Ráspi (Horváth József)
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Szabó Gergely
Fogás: parfé/fagylalt
Nehézség: Könnyű

Szerző: Pohner Ádám
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű

Szerző: Győrffy Árpád
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű