Söptei Róbert receptje
2020. augusztus 1.- 40 dkg füstölt ponty filézve
- 10 dkg vaj
- 4 ek tejföl
- 1 ek mustár
- 1 db citrom kicsavart leve ízlés szerint
- csipetnyi fehér bors
- só ízlés szerint

füstölt ponty , vaj , tejföl , mustár , citrom leve
füstölt ponty , vaj , tejföl , mustár , citrom leve
Könnyű és finom
Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Csécsei László és Orcsik Edit
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Bindics Imre
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Pesti István
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű