Jahni László receptje
2019. augusztus 8.- 25 dkg tök
- 80 dkg fogasfilé
- 50 g étolaj
- 50 g vaj
- 1 fej vöröshagyma
- 1 csokor kapor
- 1 db citrom
- 1 dl tejföl
- só, cukor

Magyar Elek, az Ínyesmester receptje alapján (1932) készítette el a séf a rakott káposztát.
Szerző: Segal Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Tivadar György
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Ízre fantasztikus!
Szerző: Szabó Tibor
Fogás: köretek
Nehézség: Legkönnyebb
Auguszt Olga megmutatja, hogyan készül az isteni, klasszikus budai krémes.
Szerző: Auguszt Olga
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nagy Róbert
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű