Vidák László receptje
2019. május 21.- 1/2 kg fehér spárga
- 1 fej vöröshagyma
- 1 db burgonya
- 1 db citrom
- 4 db tojás
- 15 dkg vaj
- 2 dl tejszín
- só, cukor ízlés szerint

spárga , vöröshagyma , burgonya , citrom , tojás , vaj , tejszín
spárga , vöröshagyma , burgonya , citrom , tojás , vaj , tejszín
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Bana Eszter
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Száraz Zsuzsanna
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: A pilisvörösvári Stube
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Keleti saláta a Byblos Étterem étlapjáról.
Szerző: Mohamed Kutaini, a Byblos Étterem séfje
Fogás: előételek
Nehézség: Ki kell próbálnia!