Vidák László receptje
2019. május 21.- 1/2 kg fehér spárga
- 1 fej vöröshagyma
- 1 db burgonya
- 1 db citrom
- 4 db tojás
- 15 dkg vaj
- 2 dl tejszín
- só, cukor ízlés szerint

spárga , vöröshagyma , burgonya , citrom , tojás , vaj , tejszín
spárga , vöröshagyma , burgonya , citrom , tojás , vaj , tejszín
Gianni új étterméből hoztunk egy receptet az ünnepek utánra.
Szerző: Gianni Annoni
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Varju Viktor és Domján Richárd
Fogás: előételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Küronya Márk és Litauszki Zsolt
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Közeleg a húsvét, készüljünk az ünnepre!
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Dr. Shakshuka
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű