Rédai Attila (a nagykörűi Suttogó étterem) receptje
2020. július 15.- 1,4 kg füstölt csülök
- 2 dl sör
- 20 dkg vöröshagyma
- 80 g méz
méz , sör , füstölt csülök , vöröshagyma
méz , sör , füstölt csülök , vöröshagyma

Egészségkoktél a javából!
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: italok
Nehézség: Könnyű

Szerző: Tamás és Bittera Dóra
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!

Berki Zsolt séf különleges túrós palacsinta receptje sárgabarackkal a Port Étteremből.
Szerző: Berki Zsolt/Port Étterem
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Könnyű

Az unalmas szendvicsek ideje lejárt!
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Könnyű

Szerző: Tamás és Bittera Dóra
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!