Készítette: Vass Ildikó - F. Nagy Angéla receptje
2020. augusztus 3.- 60-70 dkg hízott libamáj
- 15-20 dkg libazsír
- 5 gerezd fokhagyma
- csipetnyi pirospaprika, só, őrölt bors

libamáj , libazsír , fokhagyma , pirospaprika , bors
libamáj , libazsír , fokhagyma , pirospaprika , bors
Szerző: Segal Viktor
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Elsőre talán bizarrnak tűnik, de finom!
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Tivadar György
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Légli Attila
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
A vadhús elkészítésének módja hasonló a házi sertéséhez, csak hosszabb főzési, illetve sütési időt igényel.
Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz