Készítette: Vass Ildikó - F. Nagy Angéla receptje
2020. augusztus 3.- 60-70 dkg hízott libamáj
- 15-20 dkg libazsír
- 5 gerezd fokhagyma
- csipetnyi pirospaprika, só, őrölt bors
libamáj , libazsír , fokhagyma , pirospaprika , bors
libamáj , libazsír , fokhagyma , pirospaprika , bors

Ahogyan az Ínyesmester írja, a mézescsók valószínűleg a mézeskalács egyik „leszármazottja”.
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Pethő Balázs
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Ön próbálkozott már házi cérnametélttel?
Szerző: Pohner Ádám (Iszkor)
Fogás: levesek
Nehézség: Ki kell próbálnia!

Házinyúl karamellizált gyökerekkel, vadaspürével, ropogós burgonyacsipsszel
Szerző: Katkó Kriszta
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Ki kell próbálnia!