Készítette: Vass Ildikó - F. Nagy Angéla receptje
2020. augusztus 3.- 60-70 dkg hízott libamáj
- 15-20 dkg libazsír
- 5 gerezd fokhagyma
- csipetnyi pirospaprika, só, őrölt bors

libamáj , libazsír , fokhagyma , pirospaprika , bors
libamáj , libazsír , fokhagyma , pirospaprika , bors
Szerző: Jahni László
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Nyárvégi színek és ízek.
Szerző: Jahni László
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Schreiner Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Kocsis Regina
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Katona András
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű