Készítette: Vass Ildikó - F. Nagy Angéla receptje
2020. augusztus 3.- 60-70 dkg hízott libamáj
- 15-20 dkg libazsír
- 5 gerezd fokhagyma
- csipetnyi pirospaprika, só, őrölt bors
libamáj , libazsír , fokhagyma , pirospaprika , bors
libamáj , libazsír , fokhagyma , pirospaprika , bors

Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Somogyi Károly
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Zsámberger Szilvia
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű

Szerző: Tamás és Bittera Dóra
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!

Szerző: Sárközi Ákos
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz