Segal Viktor receptje
2019. március 18.Hideg ananászleves
Hozzávalók:
- 1 db nagyobb méretű ananász (közepe kivágva) meghámozva és feldarabolva
 - 1 tk jó minőségű currypor (a mennyiség a curry fajtájától függően kismértékben változhat)
 - 1 ek apróra vágott kandírozott gyömbér
 
Lazac
Hozzávalók:
- 30 dkg lazacfilé 2×2 centis darabokra vágva
 - 2 ek olívaolaj
 - 1 tk zöldcitrom leve
 - 1 tk tengeri só
 - só, bors
 
Tálalás
Hozzávalók:
- 6-8 szál friss korianderzöld
 - 1 db chili apróra vágva (opcionális)
 - frissen őrölt fekete bors
 
lazac , gyömbér , ananász , currypor , curry , olívaolaj , zöld citrom , korianderzöld , chili
                    
                
        



