Gálicz István és Bereznay Tamás receptje
2018. április 11.- olívaolaj
- 1/2 fej vöröshagyma
- 1,5 dl fehérbor
- 1 l zöldségalaplé
- 50 dkg rizottórizs
- 50 dkg vargánya
- sáfrány
- 10 dkg vaj
- 30 g parmezán
- 10 dkg mozzarella
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
- olaj a sütéshez

Szerző: Szabó Tibor
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!

Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű

Könnyű és finom
Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Zirig Árpád
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Saját séfünk
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!