Takács Hajnalka dietetikus receptje
2018. február 22.- 20 dkg érett banán
- 5 dkg mandulavaj
- 1 dkg natúr kakaópor
- 3 dkg aprított brazil dió
- egy csipet fahéj

banán , mandulavaj , fahéj , brazil dió , kakaópor
banán , mandulavaj , fahéj , brazil dió , kakaópor
Szerző: Nicolai Ellitsgaard
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Kiss Gergely
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Tejszín vagy vaj helyett nyers, friss avokádót is használhatunk.
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Molnár László
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!