Receptek

Baconös tojásfelfújt gesztenyével

Kun Péter receptje

2020. december 12.
  • 3 db tojás
  • 1 dl tejszín
  • 1 szelet bacon szalonna
  • 1 ek gesztenyemassza
  • 1 csipet só
ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

Egy keverőtálba beletörjük a tojást, hozzáöntjük a tejszínt, a gesztenyemasszát, egy csipet sót és a baconszalonna-darabokat. (A bacont serpenyőben ropogósra sütjük, majd apró darabokra törjük.)

Mindezt egy habverővel összekeverjük, majd hőálló szufléformába öntjük.


170 ºC-ra előmelegített sütőben 15 percig sütjük.


bacon szalonna , gesztenyemassza , tojás , tejszín

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra