Bicsár Attila receptje
2018. július 5.- 4 db, 300-400 g-os szürke durbincs filé
- 50 g vaj
- 400 g friss spenót
- 400 g laskagomba
- 5-6 szál petrezselyem
- 1 db citrom
- 4 gerezd fokhagyma
- só, frissen őrölt bors
- olívaolaj a sütéshez
Különféle színekben pompázó lencseköret, amelyhez így készül a tökéletes kacsacomb!
Szerző: Pintér Károly
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Kerekes Sándor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
A stefánia akkor jó, ha a hús puha és szaftos. Hosszan tartó, alacsony hőmérsékleten készítsük!
Szerző: Szulló Szabina
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Tivadar György
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű