Segal Viktor receptje
2020. augusztus 6.Pácolt enoki gomba
Hozzávalók:
- 20 dkg enoki gomba
- 2 ek vörösborecet
- 1 ek olívaolaj
- só, bors
Grillezett ananász
Hozzávalók:
- 8 db egy cm vastag karikákra vágott ananász (a közepét eltávolítjuk)
- 1 ek olívaolaj
- só, bors
Tonhal
Hozzávalók:
- 4 szelet tonhal
- 1 ek olívaolaj
- 1 csipet szecsuani bors
- só, bors
Keverőtálban minden hozzávalóval elkeverjük az enoki gombát, és tálalásig félretesszük.
Forró grillserpenyőben oldalanként 1-2 perc alatt megpirítjuk az ananászszeleteket, majd ugyanebben a serpenyőben megsütjük a tonhalszeleteket is.
Végül a még forró serpenyőben néhány másodperc alatt rápirítunk a gombára.
Tálalás:
Az ananászszeletekre helyezzük a tonhalat és az enoki gombát.
ananász , enoki gomba , vörösborecet , olívaolaj , tonhal , szecsuani bors