A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Grillezett ananász tonhallal, pácolt enoki gombával

Segal Viktor receptje

2020. augusztus 6.

Pácolt enoki gomba
Hozzávalók:

  • 20 dkg enoki gomba
  • 2 ek vörösborecet
  • 1 ek olívaolaj
  • só, bors

Grillezett ananász
Hozzávalók:

  • 8 db egy cm vastag karikákra vágott ananász (a közepét eltávolítjuk)
  • 1 ek olívaolaj
  • só, bors

Tonhal
Hozzávalók:

  • 4 szelet tonhal
  • 1 ek olívaolaj
  • 1 csipet szecsuani bors
  • só, bors
ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

Keverőtálban minden hozzávalóval elkeverjük az enoki gombát, és tálalásig félretesszük.

Forró grillserpenyőben oldalanként 1-2 perc alatt megpirítjuk az ananászszeleteket, majd ugyanebben a serpenyőben megsütjük a tonhalszeleteket is.

Végül a még forró serpenyőben néhány másodperc alatt rápirítunk a gombára.

Tálalás:
Az ananászszeletekre helyezzük a tonhalat és az enoki gombát.


ananász , enoki gomba , vörösborecet , olívaolaj , tonhal , szecsuani bors

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra