Bicsár Attila receptje
2020. július 21.- 50 dkg főtt burgonya
- 50 dkg liszt
- 3 db tojássárgája
- só
- 100 g vaj
- mák
- pirított morzsa
- porcukor
- bazsalikom

szilvalekvár , burgonya , liszt , tojás , vaj , mák , morzsa , porcukor , bazsalikom
szilvalekvár , burgonya , liszt , tojás , vaj , mák , morzsa , porcukor , bazsalikom
Szerző: Tóth Ágnes
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Gálicz István
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Küronya Márk és Litauszki Zsolt (Alice Hotel)
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Zsámberger Szilvia
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű
Karácsonyi meglepetés desszert Frideczky András séftől.
Szerző: Frideczky András
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű