Bicsár Attila receptje
2020. július 21.- 50 dkg főtt burgonya
- 50 dkg liszt
- 3 db tojássárgája
- só
- 100 g vaj
- mák
- pirított morzsa
- porcukor
- bazsalikom
szilvalekvár , burgonya , liszt , tojás , vaj , mák , morzsa , porcukor , bazsalikom
szilvalekvár , burgonya , liszt , tojás , vaj , mák , morzsa , porcukor , bazsalikom

Szerző: Szalai János (a tiszacsegei Halászcsárda)
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: előételek
Nehézség: Időigényes

Szerző: Tivadar György
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Ez minden patisszonrajongó kedvence lesz!
Szerző: Száraz Zsuzsanna
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Macsinka János
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz