Bicsár Attila receptje
2020. július 21.- 50 dkg főtt burgonya
- 50 dkg liszt
- 3 db tojássárgája
- só
- 100 g vaj
- mák
- pirított morzsa
- porcukor
- bazsalikom

szilvalekvár , burgonya , liszt , tojás , vaj , mák , morzsa , porcukor , bazsalikom
szilvalekvár , burgonya , liszt , tojás , vaj , mák , morzsa , porcukor , bazsalikom
Szerző: Jahni László
Fogás: levesek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Gordon Ramsay
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Amrein Csaba
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
A többszörös Michelin-csillagos séf receptje.
Szerző: Heston Blumenthal
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Péter Ildikó
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű