Bicsár Attila receptje
2020. július 21.- 50 dkg főtt burgonya
- 50 dkg liszt
- 3 db tojássárgája
- só
- 100 g vaj
- mák
- pirított morzsa
- porcukor
- bazsalikom
szilvalekvár , burgonya , liszt , tojás , vaj , mák , morzsa , porcukor , bazsalikom
szilvalekvár , burgonya , liszt , tojás , vaj , mák , morzsa , porcukor , bazsalikom
Farkas Richárd otthonos ízekre törekszik.
Szerző: Farkas Richárd
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Sallay Fanni
Fogás: torták
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Saját séfünk
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Saly Noémi
Fogás: saláták
Nehézség: Legkönnyebb