Bicsár Attila receptje
2020. július 21.- 50 dkg főtt burgonya
- 50 dkg liszt
- 3 db tojássárgája
- só
- 100 g vaj
- mák
- pirított morzsa
- porcukor
- bazsalikom
szilvalekvár , burgonya , liszt , tojás , vaj , mák , morzsa , porcukor , bazsalikom
szilvalekvár , burgonya , liszt , tojás , vaj , mák , morzsa , porcukor , bazsalikom
Szerző: Rédai Attila
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Ifj. Tóth József
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Jónás Gábor
Fogás: saláták
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Várady Luca
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Könnyű