Bicsár Attila receptje
2020. július 21.- 50 dkg főtt burgonya
- 50 dkg liszt
- 3 db tojássárgája
- só
- 100 g vaj
- mák
- pirított morzsa
- porcukor
- bazsalikom

szilvalekvár , burgonya , liszt , tojás , vaj , mák , morzsa , porcukor , bazsalikom
szilvalekvár , burgonya , liszt , tojás , vaj , mák , morzsa , porcukor , bazsalikom
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: saláták
Nehézség: Legkönnyebb
Nincs karácsony töltött káposzta nélkül!
Szerző: Erhardt Zoltán
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: savanyúság
Nehézség: Legkönnyebb
Marhatatár: ügyeljünk a megfelelő alapanyag megválasztására!
Szerző: Mede Ádám
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gyulavári Tamás (pécsi Balkán Bisztró)
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz