Bicsár Attila receptje
2020. július 21.- 50 dkg főtt burgonya
- 50 dkg liszt
- 3 db tojássárgája
- só
- 100 g vaj
- mák
- pirított morzsa
- porcukor
- bazsalikom
szilvalekvár , burgonya , liszt , tojás , vaj , mák , morzsa , porcukor , bazsalikom
szilvalekvár , burgonya , liszt , tojás , vaj , mák , morzsa , porcukor , bazsalikom
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Ünnepi előétel karácsonyra vagy szilveszterre.
Szerző: Pillók Attila
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Száraz Zsuzsanna
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű