Bicsár Attila receptje
2020. július 21.- 50 dkg főtt burgonya
- 50 dkg liszt
- 3 db tojássárgája
- só
- 100 g vaj
- mák
- pirított morzsa
- porcukor
- bazsalikom
szilvalekvár , burgonya , liszt , tojás , vaj , mák , morzsa , porcukor , bazsalikom
szilvalekvár , burgonya , liszt , tojás , vaj , mák , morzsa , porcukor , bazsalikom

Szerző: Gyepes Gabojsza
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű

Szerző: Bíró Lajos
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Horváth Gábor
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Legkönnyebb
Lencsefőzelék mangalicadagadóval
Szerző: Jahni László
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Könnyű