Bicsár Attila receptje
2020. július 21.- 50 dkg főtt burgonya
- 50 dkg liszt
- 3 db tojássárgája
- só
- 100 g vaj
- mák
- pirított morzsa
- porcukor
- bazsalikom

szilvalekvár , burgonya , liszt , tojás , vaj , mák , morzsa , porcukor , bazsalikom
szilvalekvár , burgonya , liszt , tojás , vaj , mák , morzsa , porcukor , bazsalikom
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Remek köret lehet nemcsak húsokhoz, hanem halakhoz vagy sült/párolt zöldségekhez is.
Szerző: Segal Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Galgóczi Gábor
Fogás: saláták
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű