Bicsár Attila receptje
2020. július 21.- 50 dkg főtt burgonya
- 50 dkg liszt
- 3 db tojássárgája
- só
- 100 g vaj
- mák
- pirított morzsa
- porcukor
- bazsalikom

szilvalekvár , burgonya , liszt , tojás , vaj , mák , morzsa , porcukor , bazsalikom
szilvalekvár , burgonya , liszt , tojás , vaj , mák , morzsa , porcukor , bazsalikom
Szerző: Pohner Ádám
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb
Savanykás mámor
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Patai Lajos
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű