Jónás Gábor receptje
2020. február 3.- 30 dkg cékla
- 20 dkg kecskesajt
- 5 dkg dió
- 5 dkg fenyőmag
- 1 köteg friss bazsalikom
- 2 dl olívaolaj
- 2 gerezd fekete fokhagyma

fokhagyma , pestó , kecskesajt , cékla
fokhagyma , pestó , kecskesajt , cékla
Nyárvégi színek és ízek.
Szerző: Jahni László
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Varga Ágnes és Kolonics Zoltán
Fogás: sütemények
Nehézség: Nehéz
Szerző: Mogyorósi Gábor
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Sárközi Ákos
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Istvándy Csilla
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes