Jónás Gábor receptje
2020. február 3.- 30 dkg cékla
- 20 dkg kecskesajt
- 5 dkg dió
- 5 dkg fenyőmag
- 1 köteg friss bazsalikom
- 2 dl olívaolaj
- 2 gerezd fekete fokhagyma
fokhagyma , pestó , kecskesajt , cékla
fokhagyma , pestó , kecskesajt , cékla

Szerző: Béky Ildikó és Szalay Gábor
Fogás: levesek
Nehézség: Időigényes

Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű

Szerző: Nagy Róbert
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Könnyű

Szerző: Macsinka János
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Bicsár Attila
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz