Jónás Gábor receptje
2020. február 3.- 30 dkg cékla
- 20 dkg kecskesajt
- 5 dkg dió
- 5 dkg fenyőmag
- 1 köteg friss bazsalikom
- 2 dl olívaolaj
- 2 gerezd fekete fokhagyma
fokhagyma , pestó , kecskesajt , cékla
fokhagyma , pestó , kecskesajt , cékla
Szerző: Erhardt Zoltán és Piros György
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Az Abádszalóki Czifra Csárda
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Saly Noémi
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: tészták
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Tamás és Bittera Dóra
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!