Jónás Gábor receptje
2020. február 3.- 30 dkg cékla
- 20 dkg kecskesajt
- 5 dkg dió
- 5 dkg fenyőmag
- 1 köteg friss bazsalikom
- 2 dl olívaolaj
- 2 gerezd fekete fokhagyma

fokhagyma , pestó , kecskesajt , cékla
fokhagyma , pestó , kecskesajt , cékla
Szerző: Tivadar György
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Szabolcs András-Szabolcs-Gyuris Éva
Fogás: saláták
Nehézség: Közepesen nehéz
Az alternatív karácsonyi menü remek indító fogása lehet.
Szerző: Száraz Zsuzsanna
Fogás: levesek
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Fehér Gábor
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű