Jónás Gábor receptje
2020. február 3.- 30 dkg cékla
- 20 dkg kecskesajt
- 5 dkg dió
- 5 dkg fenyőmag
- 1 köteg friss bazsalikom
- 2 dl olívaolaj
- 2 gerezd fekete fokhagyma

fokhagyma , pestó , kecskesajt , cékla
fokhagyma , pestó , kecskesajt , cékla
Szerző: Horváth Szilveszter
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Légli Attila
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Heit Lóránd (Heit Családi Birtok, Létavértes)
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Ruprecht László
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz