Jónás Gábor receptje
2020. február 3.- 30 dkg cékla
- 20 dkg kecskesajt
- 5 dkg dió
- 5 dkg fenyőmag
- 1 köteg friss bazsalikom
- 2 dl olívaolaj
- 2 gerezd fekete fokhagyma

fokhagyma , pestó , kecskesajt , cékla
fokhagyma , pestó , kecskesajt , cékla
Szerző: Lutz Lajos
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bittera Dóra–Molnár B. Tamás
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Tivadar György
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Csajos esték vidám barátja ez a pezsgő zselé, ami igazi meglepetéseket rejteget.
Szerző: Romics Bea
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Bicsár Attila
Fogás: főételek
Nehézség: Legkönnyebb