Receptek

Céklacarpaccio, monostori kecskesajt, diós pesto, fekete fokhagyma

Jónás Gábor receptje

2020. február 3.
  • 30 dkg cékla
  • 20 dkg kecskesajt
  • 5 dkg dió
  • 5 dkg fenyőmag
  • 1 köteg friss bazsalikom
  • 2 dl olívaolaj
  • 2 gerezd fekete fokhagyma

ADAG: 2 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Közepesen nehéz
A céklát fóliában megsütjük, majd vékony szeletekre vágjuk a kecskesajttal együtt. A diót, fenyőmagot, bazsalikomot az olívával és a sóval összeturmixoljuk, majd meglocsoljuk vele a szeletelt céklát és a sajtot. Fekete fokhagymát szeletelünk a tetejére, sarkantyúlevelekkel díszítjük. 


fokhagyma , pestó , kecskesajt , cékla

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra