Jónás Gábor receptje
2020. február 3.- 30 dkg cékla
- 20 dkg kecskesajt
- 5 dkg dió
- 5 dkg fenyőmag
- 1 köteg friss bazsalikom
- 2 dl olívaolaj
- 2 gerezd fekete fokhagyma
fokhagyma , pestó , kecskesajt , cékla
fokhagyma , pestó , kecskesajt , cékla
Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Pohner Ádám
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Réti Sebestyén
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Mizsei János
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű