Jónás Gábor receptje
2020. február 3.- 30 dkg cékla
- 20 dkg kecskesajt
- 5 dkg dió
- 5 dkg fenyőmag
- 1 köteg friss bazsalikom
- 2 dl olívaolaj
- 2 gerezd fekete fokhagyma

fokhagyma , pestó , kecskesajt , cékla
fokhagyma , pestó , kecskesajt , cékla
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Barna Ádám
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Tivadar György
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Saly Noémi
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Soltész Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz