Jónás Gábor receptje
2020. február 3.- 30 dkg cékla
- 20 dkg kecskesajt
- 5 dkg dió
- 5 dkg fenyőmag
- 1 köteg friss bazsalikom
- 2 dl olívaolaj
- 2 gerezd fekete fokhagyma

fokhagyma , pestó , kecskesajt , cékla
fokhagyma , pestó , kecskesajt , cékla
Közeleg a húsvét, készüljünk az ünnepre!
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Fodor Sándor
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kerekes Sándor
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Segal Viktor
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű