Kalla Kálmán receptje
2018. május 4.- 1 kg éti csiga (3-4 napig éheztetjük, naponta kétszer átmossuk)
- babérlevél
- köménymag
- egész bors
- 1 fej fokhagyma félbevágva
- só
- 50 g vaj
- 50 g póréhagyma
- 50 g sárgarépa
- 50 g zeller
- 50 g gyökér-fehérrépa
- 30 g trombitagomba
FŰSZERZACSKÓ
HOZZÁVALÓK:
- 1 tk petrezselyem
- 1 tk turbolya
- 1 tk kakukkfű
- 1 tk csalánlevél
- 1 csésze fehérbor
- 3 csésze húsleves
- 1 csésze tejszín
- 1 ek kukoricakeményítő
- 3 cl konyak
- só
fokhagyma , zeller , éti csiga , köménymag , babérlevél , póréhagyma , trombitagomba , gyökér-fehérrépa , petrezselyem , turbolya , kakukkfű , csalánlevél , fehérbor , húsleves , tejszín , kukoricakeményítő , konyak