A tojásokat szétválasztjuk. Kihabosítjuk a vajat és az 50 gramm porcukrot, majd keverés közben hozzáadjuk a tojássárgáját és a tejszínt. Félretesszük.
A fehérjéből és a 25 gramm porcukorból habot verünk, majd összekeverjük a vajas résszel, és belekeverjük a lisztet és a sütőport.
Muffinsütő formába kis papírkapszlikat teszünk, majd habzsák segítségével feltöltjük háromnegyed részig. 180 °C-on 15 percig sütjük. Ha kihűlt, kávéskanál segítségével kikaparjuk a közepét.
A narancsot megpucoljuk és apró darabokra szeleteljük. A gránátalmát félbevágjuk és kanállal kiütögetjük belőle a magokat, összekeverjük a naranccsal, majd beletöltjük a kikapart tortácskákba.
Kihabosítjuk a vajat a porcukorral, és hozzákeverjük a mascarponét. Habzsákba töltjük, és rányomjuk csillagcső segítségével a tortácska tetejére, majd díszítjük gránátalmamagokkal, cukorgyöngyökkel.