Ruprecht László receptje
2018. május 4.- 8 db kifli
- 300 g kakaós kalács
- 10 db tojás
- 1 l tej
- 150 g cukor
- 200 g darált dió
- 1 db citrom
- baracklekvár
- 80 g porcukor
dió , kifli , kalács , tojás , tej , citrom , baracklekvár , porcukor
dió , kifli , kalács , tojás , tej , citrom , baracklekvár , porcukor

A hortobágyi palacsinta mintájára született.
Szerző: Az Algyői Halászcsárda
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Saly Noémi
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű

Szerző: Csiszér Árpád
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű

Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Kormorán Étterem
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz