Ruprecht László receptje
2018. május 4.- 8 db kifli
- 300 g kakaós kalács
- 10 db tojás
- 1 l tej
- 150 g cukor
- 200 g darált dió
- 1 db citrom
- baracklekvár
- 80 g porcukor

dió , kifli , kalács , tojás , tej , citrom , baracklekvár , porcukor
dió , kifli , kalács , tojás , tej , citrom , baracklekvár , porcukor
Farkas Richárd pikáns, és méregzöld madvehagyma pesztójának minden tavaszi asztalon ott a helye!
Szerző: Farkas Richárd, a Penny séfje
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Baranjska kuc´a étterem
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
A Magyar Konyha magazin 2023. áprilisi lapszámának címlapfinomságát nyújtjuk most át.
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Bíró Lajos
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű