Szabolcs András-Szabolcs-Gyuris Éva receptje
2020. július 17.(egy tál)
- 500 ml alaplé
- 6 dkg gyömbéres hátszín, vékonyra szelve vagy 8 dkg főtt lábszár, vékonyra szelve
- 20 dkg előfőzött vagy friss rizstészta szélesmetélt (más néven: pho tészta)
- 1/2 marék mungóbabcsíra
- 1 szál újhagyma julienne-re vágva
- kis csokor koriander és thai bazsalikom, leveleire tépkedve
- 1/4 db lime vagy citrom
- savanyított sárgarépa
- ízlés szerint friss chili, chliszósz, chilipaszta, savanyított fokhagymás erőspaprika, hoisin szósz
hátszín , alaplé , lábszár , rizstészta , mungóbabcsíra , újhagyma , koriander , thai bazsalikom , lime , sárgarépa , chliszósz , chili , chilipaszta , hoisin szósz , savanyított fokhagymás erőspaprika