Gálicz István és Bereznay Tamás receptje
2019. január 18.SALSICCIA (KOLBÁSZ)
HOZZÁVALÓK:
- 40 dkg darált sertés (30%-os zsírtartalommal)
- 1/2 dl száraz fehérbor
- 2 g fehérbors
- 2 g őrölt édes kömény
- 2 g őrölt koriander
- só
GNOCCHI
HOZZÁVALÓK:
- 1,2 kg burgonya
- 1 db egész tojás
- 1 db tojássárgája
- 25 dkg + 3 dkg liszt
- só
MÁRTÁS
HOZZÁVALÓK:
- 2,5 dl tejszín
- 20 dkg fagyasztott zöldborsó
- 1 g fehérbors
- 1/2 dl fehérbor
- 120 g parmezán
- vaj
- só
kolbász , liszt , burgonya , koriander , tojás , tejszín , parmezán , fehér bor , édes kömény , darált sertéshús