A gombát alaposan megtisztítjuk. Néhány formás darabot félrerakunk, a többit felszeleteljük. A vékony szeletekre vágott sonkát kanálnyi vajon egy pillanat alatt mindkét oldalán megpirítjuk. A vajból kiszedjük, lecsepegtetjük. A gombát a visszamaradt vajon néhány percig elősütjük.
A joghurttal simára keverjük a lisztet, a tojásokat, majd hozzáadjuk a parmezán sajtot. Frissen őrölt borssal, csipetnyi sóval fűszerezzük, beleszórjuk az apróra vágott petrezselyemzöldet.
A maradék vajjal kikenünk egy kisebb tortaformát, zsemlemorzsával meghintjük, és az előkészített alapanyagokkal rétegezve kitöltjük a formát úgy, hogy először a tojásos joghurtot, utána a sonkaszeleteket, majd az elősütött gombát rakjuk a formába.
A rétegezést az ízesített joghurttal fejezzük be. A sütőben vízgőz felett 180 °C-on 45 percig sütjük.