Jahni László receptje
2012. június 18.- 20 dkg fogasfilé
- 20 dkg friss zsenge tök
- 1/4 db citrom leve
- 3-4 szál kapor
- 1 db salátalevél
- Bertolli olaj
- só

tök , fogasfilé , citrom , kapor , salátalevél , Bertolli olaj
tök , fogasfilé , citrom , kapor , salátalevél , Bertolli olaj
Szerző: Katona András
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kerekes Sándor
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
A bejglisütés a Kalla családban mindig az ünnepi készülődés fénypontja.
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz
A nyár slágere Mede Ádám tálalásában. Bomba!
Szerző: Mede Ádám
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Könnyű