Jahni László receptje
2012. június 18.- 20 dkg fogasfilé
- 20 dkg friss zsenge tök
- 1/4 db citrom leve
- 3-4 szál kapor
- 1 db salátalevél
- Bertolli olaj
- só

tök , fogasfilé , citrom , kapor , salátalevél , Bertolli olaj
tök , fogasfilé , citrom , kapor , salátalevél , Bertolli olaj
Szerző: Kovács István (Kedveskéim, Hejce)
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Tivadar György
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Ruprecht László
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
A receptet a Balatonról hozzuk.
Szerző: Ács Ferenc
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Közepesen nehéz