Jahni László receptje
2012. június 18.- 20 dkg fogasfilé
- 20 dkg friss zsenge tök
- 1/4 db citrom leve
- 3-4 szál kapor
- 1 db salátalevél
- Bertolli olaj
- só

tök , fogasfilé , citrom , kapor , salátalevél , Bertolli olaj
tök , fogasfilé , citrom , kapor , salátalevél , Bertolli olaj
Készítsünk otthon farsangi koktélokat!
Szerző: Kocsis Tamás bartender
Fogás: italok
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: saláták
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Fűszeres Eszter
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Cetner Attila
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz