Mózes Enikő receptje
2020. augusztus 4.- savanyú, „borízű” alma
- savanykás lekvár (ribizli vagy meggy)
- gyümölcsdarabok (áfonya, meggy)
- cukros dió
- szegfűszeg
- méz

savanyú, „borízű” alma , lekvár , dió , gyümölcsdarabok , szegfűszeg , méz
savanyú, „borízű” alma , lekvár , dió , gyümölcsdarabok , szegfűszeg , méz
Szerző: Bindics Imre, Czucz Péter
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Stefan Gebhardt
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
A tokaji édes borok harmonizálnak a kacsamájból készült ételekkel.Válasszon hozzá sárgamuskotályt!
Szerző: Tivadar György
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Jahni László
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Saját séfünk
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű