Jahni László receptje
2012. február 16.- 20 g mandulaliszt
- 20 g liszt
- 50 g cukor
- 20 g vaj
- 10 g ribizli
- 10 g eper
- 10 g áfonya
- 10 g egres
- 10 szál levendulavirág
- 1 kk tejszín
- 1 cl citromlé
- 10 g eperpüré
- 1 kk glükóz

Szerző: Tamás és Bittera Dóra
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!

A cukrász egy karácsonyi gyümölcskenyérrel készül az ünnepre.
Szerző: Kolonics Zoltán
Fogás: sütemények
Nehézség: Időigényes

Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: kenyerek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Tivadar György
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Segal Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes