Jahni László receptje
2012. február 16.- 20 g mandulaliszt
- 20 g liszt
- 50 g cukor
- 20 g vaj
- 10 g ribizli
- 10 g eper
- 10 g áfonya
- 10 g egres
- 10 szál levendulavirág
- 1 kk tejszín
- 1 cl citromlé
- 10 g eperpüré
- 1 kk glükóz

Szerző: Fülöp G. Dénesné, Ila asszony
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: levesek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Mizsei János
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Tamás és Bittera Dóra
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Segal Viktor
Fogás: italok
Nehézség: Könnyű