Jahni László receptje
2012. február 16.- 20 g mandulaliszt
- 20 g liszt
- 50 g cukor
- 20 g vaj
- 10 g ribizli
- 10 g eper
- 10 g áfonya
- 10 g egres
- 10 szál levendulavirág
- 1 kk tejszín
- 1 cl citromlé
- 10 g eperpüré
- 1 kk glükóz

Szerző: Stefan Gebhardt
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bodrogi Gyula
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Haraszti Zsolt
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Már Rabelais beszél róla a XVI. században. Eredetileg csak húshagyó kedden ették a csörögefánkot.
Szerző: Stéphane Gerphagnon
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű