A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Halászlé

Tischler Petra receptje

2019. február 28.
  • 6 fej hagyma
  • 2,5 kg akasztói sziki ponty
  • 6 ek bogyiszlói pirospaprika
  • gyufatészta
ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Közepesen nehéz
A halszeleteket előző este besózzuk, és lefedve hűtőbe tesszük. A főzés napján a hagymákat felkockázzuk, és másfél liter vízben főzni kezdjük. Amikor felforrt, hozzáadjuk az előkészített halat és annyi vizet, amennyi jól ellepi. Újraforrás után hozzáadjuk a pirospaprikát, esetleg néhány szem cseresznyepaprikát és 45 percig gyöngyözve főzzük. Gyufatésztával, forrón tálaljuk.




hagyma , fűszerpap , hal , paprika , paradicsom , ponty , fokhagyma , vöröshagyma

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra