Receptek

Bélszíntatár de lux

Litauszki Zsolt receptje

2020. november 23.
  • 80 dkg bélszín
  • 25 g szardella
  • 10 dkg salottahagyma
  • 10 dkg kovászos uborka
  • 25 g szárított vargánya
  • 5 g dijoni mustár
  • 5 g kapribogyó
  • 10 dkg ketchup
  • 1 kk Worcestershire-mártás
  • 5 dkg tejföl
  • 1 kk ossetra kaviár
  • 5 g snidling

  • toastkenyér
ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

A bélszínt megtisztítjuk, levágjuk a hártyákat, részeire szedjük, majd kicsi, félkörömnyi kockákra vágjuk. A tejfölt pelenkában egy éjszakán át csepegtetjük, majd pici sóval és a vargányaporral ízesítjük, és habzsákba tesszük. Összevágjuk apró kockákra a hagymát, az uborkát, a kapribogyót, majd hozzákeverjük a szardellát, a dijoni mustárt, a ketchupot és a húst.

A képen látható módon tálaljuk.



bélszín , szardella , salottahagyma , kovászos uborka , szárított vargánya , dijoni mustár , kapribogyó , Worcestershire-mártás , tejföl , ketchup , snidling , ossetra kaviár , toastkenyér

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

További receptek