Receptek

Vaddisznógerinc, gomba, tőzegáfonya

Fehér Gábor receptje

2021. április 22.
  • 1 db vaddisznógerinc
  • 4 marék erdei gomba
  • 1 marék tőzegáfonya
  • 1 dl tejszín
  • 1 ek vaj
  • só, bors
ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Közepesen nehéz

A vaddisznógerincet serpenyőben egyben rózsaszínre (medium rare-re) pirítjuk, majd 10 percig pihentetjük, utána szeleteljük.

A gombát serpenyőben megpirítjuk, csak épphogy színt kapjon. A gomba felét megpároljuk, majd pürésítjük a tejszínnel és a vajjal.

Áfonyával és friss, zöld levelekkel tálaljuk.


vaddisznógerinc , erdei gomba , tőzegáfonya , tejszín , vaj

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra