A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Halászlé

Bindics Imre és Czucz Péter receptje

2019. október 27.
  • 3 kg hal felbontva (amur, ponty, kárász, harcsa)
  • 6 fej vöröshagyma
  • 6 gerezd fokhagyma
  • 5 db paradicsom
  • 6 db paprika
  • 3 db répa
  • 6 l víz
  • 4 ek fűszerpaprika
  • zsír,
  • só, bors, chili
ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Közepesen nehéz
A hagymát, fokhagymát, paradicsomot és a paprikát aprítjuk és zsíron dinszteljük. Amikor üvegesre pároltuk, hozzáadjuk a halfejeket, a gerinceket, majd a leeső halhúst felöntjük és felforraljuk. Miután felforrt, rászórjuk a fűszerpaprikát. Leszűrjük, és az egészet átpasszírozzuk. Tálalás előtt a halszeleteket grillezzük, azzal kínáljuk.


halászlé , amur , ponty , kárász , harcsa , vöröshagyma , fokhagyma , paradicsom , paprika , répa , chili , fűszerpaprika

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra