Jahni László receptje
2020. május 14.- 80 dkg harcsafilé
- 30 dkg burgonya
- 70 g liszt
- 10 dkg kolbász
- 4 db kápia paprika
- 5 dl zöldségalaplé
- 2 ek zsír
- citrom leve
- só, bors

Fantasztikus hűsítő kánikulában.
Szerző: Jahni László a Kistücsök Étterem séfjének
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Könnyű
Szerző: Tamás és Bittera Dóra
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Így főzzön lencsét szilveszterkor!
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kalla Kálmán karácsonyi
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Patai Lajos
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz