Receptek

Medvehagymával töltött csirkecombfilé

Illés Roland receptje

2020. március 4.
  • 4 db csirkecomb kicsontozva
  • 5 dkg medvehagyma
  • só, bors


Burgonyapite
Hozzávalók:

  • 1 kg sárga burgonya
  • 1 db kápia paprika, apró kockákra vágva
  • 4 db tojás
  • 5 dkg parmezán vagy más kemény sajt
  • 1 tk füstölt fűszerpaprika
  • só, bors ízlés szerint


ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk. A húsos felükre medvehagymát fektetünk, feltekerjük, összetűzzük, és
kevés olajon, serpenyőben készre sütjük. A burgonyapitéhez sós vízben megfőzzük a felkockázott burgonyát és utána áttörjük. Kihűtjük, majd hozzákeverjük a többi alapanyagot. Kivajazott tepsibe simítjuk, és 180 °C-on 30 percig sütjük.


parmezán , fűszerpaprika , kápia paprika , csirkecomb , sárga burgonya , medvehagyma

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra