Illés Roland receptje
2020. március 4.- 4 db csirkecomb kicsontozva
- 5 dkg medvehagyma
- só, bors
Burgonyapite
Hozzávalók:
- 1 kg sárga burgonya
- 1 db kápia paprika, apró kockákra vágva
- 4 db tojás
- 5 dkg parmezán vagy más kemény sajt
- 1 tk füstölt fűszerpaprika
- só, bors ízlés szerint
A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk. A húsos felükre medvehagymát fektetünk, feltekerjük, összetűzzük, és
kevés olajon, serpenyőben készre sütjük. A burgonyapitéhez sós vízben megfőzzük a felkockázott burgonyát és utána áttörjük. Kihűtjük, majd hozzákeverjük a többi alapanyagot. Kivajazott tepsibe simítjuk, és 180 °C-on 30 percig sütjük.
parmezán , fűszerpaprika , kápia paprika , csirkecomb , sárga burgonya , medvehagyma