A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Hideg kacsasaláta napraforgócsírával

Segal Viktor receptje

2019. február 13.
  • 2 db sült kacsacomb (vagy más maradék sült)
  • 5 dkg napraforgócsíra
  • 5 dkg salátalevél
  • 1 kis cs petrezselyem, finomra aprítva
  • 1 fej lila hagyma, finomra aprítva
  • 1 ek tárkonyos borecet (vagy más fehérborecet)
  • 1 ek olívaolaj
  • só, bors
ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Legkönnyebb
Egy nagyobb keverőtálban összekeverjük a napraforgócsírát és a salátaleveleket a petrezselyemzölddel, a finomra aprított lila hagymával, a tárkonyos borecettel és egy evőkanál olívaolajjal. Sózzuk, borsozzuk. A hideg kacsasültről lefejtjük a húst, falatnyi darabokra tépkedjük, és a salátára szórjuk.


csíra , kacsa , sült kacsacomb , napraforgócsíra , salátalevél , petrezselyem , lila hagyma , tárkonyos borecet , olívaolaj

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra