Wang Qiang receptje
2020. február 3.- 20 dkg fafüle gomba
- 10 g kaliforniai paprika
- 5 g kínai ecet
- 3 g cukor
- 10 g koriander
- 5 g szójaszósz
- 3 g só

kínai ecet , só , szójaszósz , koriander , cukor , kaliforniai paprika , fafüle gomba
kínai ecet , só , szójaszósz , koriander , cukor , kaliforniai paprika , fafüle gomba
Szerző: Katona György
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Horváth Gábor
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű
Az ősz ízei megérkeztek!
Szerző: Segal Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
A tihanyi Vinarius Étterem receptje.
Szerző: A tihanyi Vinarius Étterem
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Ki kell próbálnia!