Wang Qiang receptje
2020. február 3.- 20 dkg fafüle gomba
- 10 g kaliforniai paprika
- 5 g kínai ecet
- 3 g cukor
- 10 g koriander
- 5 g szójaszósz
- 3 g só
kínai ecet , só , szójaszósz , koriander , cukor , kaliforniai paprika , fafüle gomba
kínai ecet , só , szójaszósz , koriander , cukor , kaliforniai paprika , fafüle gomba
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: torták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Várvizi Péter
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Segal Viktor
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Ropogós bőr, szaftos hús, krémes lencse - farsangkor is tökéletes ízek ezek.
Szerző: Vidra Péter (Rózsakert étterem, Esztergom)
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz