Receptek

Ízletes fafüle gomba

Wang Qiang receptje

2020. február 3.
  • 20 dkg fafüle gomba
  • 10 g kaliforniai paprika
  • 5 g kínai ecet
  • 3 g cukor
  • 10 g koriander
  • 5 g szójaszósz
  • 3 g só

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Legkönnyebb
A szárított fafüle gombát – legalább 15 perc áztatás után – egy tálba tesszük, s hozzáadjuk az apróra vágott kaliforniai paprikát, valamint az ecetet, a szójaszószt és a fűszereket. Jól összekeverjük, és tálalhatjuk.

A vérnyomáscsökkentő és a légutakat tisztító fafüle gombát ilyen formában előételként fogyasztják, de gyakori összetevője más fogásoknak is.


kínai ecet , , szójaszósz , koriander , cukor , kaliforniai paprika , fafüle gomba

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra