Wang Qiang receptje
2020. február 3.- 20 dkg fafüle gomba
- 10 g kaliforniai paprika
- 5 g kínai ecet
- 3 g cukor
- 10 g koriander
- 5 g szójaszósz
- 3 g só

kínai ecet , só , szójaszósz , koriander , cukor , kaliforniai paprika , fafüle gomba
kínai ecet , só , szójaszósz , koriander , cukor , kaliforniai paprika , fafüle gomba
Igazi vendégváró desszert!
Szerző: Móra László
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Mészáros Ádám
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Kis Tirol Étterem
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Saly Noémi
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű
Egy igazi klasszikus szilveszteri előétel egy világlátott séftől.
Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű