A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Kacsamell narancsos endíviával és grillezett mangóval

Tivadar György receptje

2018. március 7.
  • 4 db pecsenyekacsamell
  • 1 dl olívaolaj
  • 2 db mangó
  • 2 db endíviasaláta
  • 3 db narancs
  • 20 dkg cukorborsó
  • 1/2 dl bodzaszörp
  • só, bors
  • 5 g mustármag
  • 2 ek kristálycukor


ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű
A kacsamelleket hideg, száraz serpenyőben lassan, bőrével lefelé aranybarnára pirítjuk, majd 160 °C-os sütőben kb. 20 perc alatt készre sütjük.

A narancs héját lereszeljük, hozzáadjuk a kifacsart levét, a mustármagot, a szörpöt, és a cukorral felforraljuk.

A félbevágott endíviasalátákat 5 percig főzzük benne, majd leszárítjuk, és a darabolt mangóval együtt tálalás előtt megpirítjuk.


mangó , narancs , pecsenyekacsamell , olívaolaj , endíviasaláta , cukorborsó , bodzaszörp , mustármag

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra