A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Kacsamell vajtökkel és málnával

Tivadar György receptje

2018. június 1.
  • 80 dkg kacsamell
  • 2 kg vajtök
  • 20 dkg málna
  • 20 dkg tejföl
  • 1 ek cukor
  • 1 szál friss kapor
  • 1 db vöröshagyma
  • 2 ek almaecet
  • 1 csipet só
  • 1 csipet bors
  • 2 ek olaj
ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű
A kacsamelleket sózzuk, borsozzuk, majd serpenyőben körbesütjük. Ezután előmelegített sütőben 160°C-on 20 perc alatt készre sütjük. 1,5 kg tökből liszt nélküli tökfőzeléket készítünk, majd a tejföllel krémesre turmixoljuk. A megmaradt tököt feldaraboljuk és serpenyőben lepirítjuk, majd hozzáadjuk a kaprot.




tejföl , kacsamell , vajtök , málna , kapor , vöröshagyma , almaecet

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra