Tivadar György receptje
2018. június 22.- 4 db kacsacomb
- 1 kg kacsazsír
- 1 fej fokhagyma
- 2 fej vöröshagyma
- 1 tk fekete egész bors
- 5 db babérlevél
- 1 db citrom
- 4 db fürjtojás
- 1 doboz retekhajtás
- 1/2 dl olívaolaj
- só
Szerző: Istvándy Csilla
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Borbás Marcsi és Jahni László
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Pohner Ádám
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű
Macsinka János megtanít minket erre a rendkívül finom fogásra.
Szerző: Macsinka János
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz