Tivadar György receptje
2018. június 22.- 4 db kacsacomb
- 1 kg kacsazsír
- 1 fej fokhagyma
- 2 fej vöröshagyma
- 1 tk fekete egész bors
- 5 db babérlevél
- 1 db citrom
- 4 db fürjtojás
- 1 doboz retekhajtás
- 1/2 dl olívaolaj
- só

Az idén 30 éves Kistücsök Étterem konyhájából hozzuk ezt a remek őszi fogást.
Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Disznótoros finomság a Kistücsök konyhájából.
Szerző: Jahni László a Kistücsök Étterem séfjének
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Varga Ágnes és Kolonics Zoltán
Fogás: sütemények
Nehézség: Nehéz
Szerző: Készítette: Vass Ildikó, a MezzoKuzin séfje - F. Nagy Angéla
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Lutz Lajos
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes