Zsákai Ildikó receptje
2018. május 30.- 1 kg liszt
- 25 dkg mangalicazsír
- 1/2 l tej
- 50 dkg apróra vágott kapor
- 5 dkg élesztő kevés langyos tejben felfuttatva
- 1 dl olaj
- 1 ek só
A fátyolháj leginkább disznótorkor kerül elő. Hozzuk vissza a hétköznapi főzésbe!
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Saját séfünk
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Berényi András
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kovács Tibor, „Pepe” pékmester
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: köretek
Nehézség: Legkönnyebb