Zsákai Ildikó receptje
2018. május 30.- 1 kg liszt
- 25 dkg mangalicazsír
- 1/2 l tej
- 50 dkg apróra vágott kapor
- 5 dkg élesztő kevés langyos tejben felfuttatva
- 1 dl olaj
- 1 ek só

Szerző: Dudás Szabolcs
Fogás: saláták
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Heit Lóránd (Heit Családi Birtok, Létavértes)
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Varju Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Csiszér-Nyári Katalin és Csiszér Árpád
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
A kaviár ásványos karakteréhez jól illik a pezsgő.
Szerző: Segal Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű